SINUN JUHLASI

MUSIIKKIA JUHLIISI

Sorian ohjelmistosta löytyy monipuolisesti musiikkia eri tyyppisiin juhliin ja tapahtumiin. Alla on esitelty esimerkkejä tilaisuuksista, joihin voit tilata meidät esiintymään. Voit tilata meiltä korkeatasoisen tausta- ja tanssimusiikin lisäksi myös erillisiä esitysnumeroita juhlasi kohokohdaksi.


Taustamusiikkina soitamme muun muassa kevyttä klassista, jazzia, tangoa, valsseja sekä rakastettuja evergreenejä elokuvista ja musikaaleista. Perinteisempää tanssimusiikkia toivottaessa soitamme ohjelmistostamme valsseja, tangoja, humppaa, jenkkaa, foxia, jivea ja lattareita. Loppuillan tanssilattian puolelle tarjoilemme puolestaan rockia, discoa, poppia, funkia, soulia ja romanttisia hitaita illan viimeisiin hetkiin. Tarjoamme käyttöönne myös mikrofonin ja äänentoiston esimerksi puheiden tai lauluesitysten pitämistä varten.

"Halusimme vielä kiittää, että olitte tekemässä päivästämme täydellisen! Musiikki oli upeaa, ja etenkin lauluesitys kirkossa herkisti meidät molemmat. Kiitos!!"

HÄÄT

Häät ovat ainutlaatuinen ja merkittävä juhla, joiden tunnelman toteutuksessa ja onnistumisessa musiikilla on suuri merkitys. Soria tarjoaa ainutlaatuiseen päiväänne tyylillä ja ammattitaidolla valittua elävää musiikkia, joka suunnitellaan toiveidenne mukaisesti juuri teille ja vieraillenne sopivaksi.


Soria on esiintynyt häätilaisuuksissa yli viidentoista vuoden ajan ja laaja ohjelmistomme sisältää runsaasti musiikkia niin vihkitilaisuuteen kuin juhlavastaanotollekin. Hoidamme mielellämme häidenne musiikkiohjelmakokonaisuuden aina vihkimisestä häävalssiin ja taustamusiikista loppuillan bileisiin asti.

 

Vihkitilaisuudessa soitamme niin valitsemanne häämarssit (myös uruilla) kuin esityskappaleet ja muun tarvittavan musiikin. Voimme sovittaa minkä tahansa haluamanne kappaleen laululle, viululle, pianolle tai uruille. Juhlavastaanotolla hoidamme niin tilaisuuden taustamusiikit kuin mahdolliset esitysnumerot ja säestyksetkin. Lisäksi tanssitamme laajalla ohjelmistollamme juhlavieraat ja hääparin aina häävalssista loppuillan riehakkaisiin biletunnelmiin saakka.

YRITYSTILAISUUDET

Kun tarvitset tyylikästä esiintyjää yrityksesi juhliin, on Soria varmasti oikea valinta. Tarjoamme monipuolisesti musiikkia erityyppisiin tilaisuuksiin, joihin suunnittelemme ohjelmiston aina tilaajan tarpeisiin sopivaksi. Tarvitset sitten pikkujoulujuhlaan, tuotelanseeraukseen tai muuhun yritystilaisuuteen taustamusiikkia, musiikkiesitystä tai tanssimusiikkia, Soria hoitaa kaiken vankalla ammattitaidolla.

"Olitte innostavia ja me tyytyväisiä, kiitos!!!"

"Kiitos vielä hienosta musiikista! Musiikki sopi todella hyvin juhlan tunnelmaan ja vieraat tykkäsivät erityisesti livekaraokesta! Saitte paljon kehuja illan aikana."

MUUT JUHLAT JA MERKKIPÄIVÄT

Voit tilata Sorian esiintymään vaikkapa kastejuhlaan, syntymäpäiville, valmistujaisiin, hautajaisiin tai johonkin muuhun merkittävään tilaisuuteen. Sorian monipuolinen ja laaja ohjelmisto sekä vahva ammattitaito ja kokemus takaavat juhliisi onnistuneen tunnelman laadukkaan elävän musiikin myötä. Suunnittelemme esitettävän ohjelmiston aina sopimaan kyseiseen tilaisuuteen asiakkaan toiveiden mukaisesti ja otamme myös toiveita vastaan ohjelmistomme suhteen. Hoidamme tyylikkäästi niin juhlasi taustamusiikin kuin esitysnumerot ja mahdolliset säestyksetkin.