SORIA DUO & BAND

SORIA DUO & BAND

Soria muuntautuu moneksi: voit tilata meidät tilaisuuteesi musisoimaan monissa eri kokoonpanoissa. Ammattimuusikoista koostuva Soria tarjoaa musiikkia niin monipuolisen duon tai viisihenkisen bändin kuin soolopianistin, -laulajan, -viulistin tai vaikkapa urkurin esittämänä.


Räätälöimme tilaisuutesi ohjelman toiveidesi mukaan tunnelmaan sopivaksi. Sekä Soria Duon että

Soria Bandin tilauskokonaisuuteen voit myös helposti yhdistää erilaisia esitysnumeroita,

taustamusiikkia, yhteislaulua, livesäestyskaraokea tms. Tuomme paikalle kaiken tarvittavan

äänentoiston sekä tarvittaessa myös valokaluston.

SORIA DUO

Oletko koskaan ajatellut, että kahden muusikon duo voisi hoitaa kaiken tilaisuuteesi tarvitsemasi musiikin riippumatta suunnittelemasi tapahtuman luonteesta? Oletko kuullut duoa, joka kuulostaa intiimiltä kamarimusiikkikokoonpanolta, kokonaiselta viihdeorkesterilta tai tarvittaessa rytmikkäältä tanssi- ja bileorkesterilta? Soria on poikkeuksellisen monipuolinen duo, joka soittaa musiikkia genrerajoja ylittäen, vankalla ammattitaidolla ja rohkealla otteella.


Sekä Anni (laulu ja viulu) että Jyrki (piano ja urut) ovat valmistuneet Sibelius-Akatemiasta monipuolisiksi muusikoiksi ja tehneet jo vuosien ajan työtä musiikin ammattilaisina. Sorian laaja-alainen osaaminen perustuukin musiikilliseen avarakatseisuuteen, ennakkoluulottomaan asenteeseen vastata musiikillisiin haasteisiin tyylilajeista riippumatta sekä vankkumattomaan tyylitajuun mitä tulee kappalevalintoihin ja musiikillisiin toteutuksiin erilaisissa tilaisuuksissa.


Tarvittaessa voit tilata juhlaasi myös pelkän laulajan, viulistin, pianistin tai urkurin. Kysy rohkeasti, me toteutamme toiveesi!

"Jos aluksi mietitytti, toimiiko tanssit duon säestyksellä, niin enää ei mietitytä! Emme voineet kuvitella, että pianisti + solisti -yhdistelmä voi toimia noin hyvin. Oli ihanaa tanssia hiki hatussa koko ilta."

"Jos ei itse olisi nähnyt, niin olisi luullut isommankin bändin esiintyvän Vahva suositus, tilaisin Sorian toistekin!"

"Loistavat musisoinnit rautaisella ammattitaidolla, suosittelen!"

"Kiitos mahtavasta esiintymisestä! Sovitukset olivat todella hyviä ja juhlavieraat kehuivat teitä myös."

SORIA BAND

Soria Band on varma valinta tilaisuuksiin, joissa tarvitset ison bändin soundia ja tunnelmaa. Kokeneet ja ammattitaitoiset muusikot huolehtivat juhlasi musiikista ja tunnelmasta alusta loppuun saakka. Soria Bandin kokoonpanoon kuuluu laulajan ja pianistin lisäksi kitaristi, basisti ja rumpali.


Soria Bandin ohjelmistossa on niin perinteistä tanssimusiikkia kuin uutta pop/rock-musiikkia Suomesta ja ulkomailta. Voit tilata Soria Bandin soittamaan esimerkiksi 2 x 60 minuutin tai 3 x 45 minuutin setit tai lisätä vaikka yhteislauluja tai  livesäestyskaraokea osaksi juhliesi ohjelmaa. Kysy lisää!

KUVIA KEIKOILTA